Verifiko Crypto.com - Crypto.com Albania - Crypto.com Shqipëria

Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
Pajtueshmëria është një nga fushat tona kryesore të kompetencës. Prandaj, ne duhet të mbledhim informacionin e nevojshëm për t'i lejuar përdoruesit të tregtojnë në Exchange Crypto.com përveç procesit të përgjithshëm të verifikimit KYC.

Si të përfundoni verifikimin e identitetit? Një udhëzues hap pas hapi

1. Hapni aplikacionin tuaj Crypto.com në telefonin tuaj. Prekni [Krijo llogari të re] .
Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
2. Futni të dhënat tuaja.

 1. Shkruani adresën tuaj të emailit .
 2. Zgjidhni kutinë për " Dëshiroj të marr oferta dhe përditësime ekskluzive nga Crypto.com " .
 3. Prekni " Krijo një llogari të re " .

Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
3. Kontrolloni emailin tuaj për një lidhje konfirmimi. Nëse nuk shihni ndonjë lidhje, klikoni në [Ridërgo].
Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
4. Më pas, regjistrohuni me numrin tuaj të telefonit dhe më pas prekni [Vazhdo].
Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
5. Futni kodin 6-shifror që është dërguar në telefonin tuaj.
Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
6. Vendosni një kodkalim që përdoret për zhbllokimin dhe konfirmimin e transaksioneve.
Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
7. Më tej është verifikimi i identitetit tuaj duke trokitur mbi [Pajtohem dhe vazhdoj].
Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
8. Zgjidhni llojin e dokumenteve me të cilat dëshironi të vazhdoni. Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
9. Vendosni dokumentin tuaj të identitetit në kornizë dhe bëni një fotografi. Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
10. Pasi të dorëzohet dokumenti juaj, prisni disa ditë për ta verifikuar atë.
Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com
[Ju lutemi vini re]:

Llogaritë hapen vetëm duke përdorur aplikacionin Crypto.com, prandaj ju lutemi mos na dërgoni informacionet thelbësore përmes emailit ose bisedës brenda aplikacionit.

*Pasaporta juaj është dokumenti më i mirë për t'u përdorur në shumicën e rrethanave. Nëse nuk keni pasaportë, zakonisht mjafton një ID kombëtare ose patentë shoferi.
(Megjithatë, qytetarët dhe banorët e SHBA-së duhet të paraqesin patentën e tyre të shoferit ose ID-në e lëshuar nga shteti.

Cilat lloje të dokumenteve janë të pranueshme për vërtetimin e verifikimit të adresës?

Për vërtetimin e verifikimit të adresës së banimit, pranohet një nga dokumentet e mëposhtme në emrin tuaj (të lëshuar brenda 3 muajve):

 • Faturën e shërbimeve.

 • Korrespondencë nga një departament apo agjenci qeveritare.

 • Deklarata ose letra të lëshuara nga një bankë, institucion financiar ose sigurues i autorizuar (për deklaratat e kartës së kreditit, ju lutemi maskoni numrin e kartës).

 • ID e vlefshme qeveritare.

Kur kapni një dokument, ju lutemi mbani parasysh:

 • Kapni formën e tij të plotë me të katër qoshet; një skanim i pjesshëm i një dokumenti nuk pranohet.

 • Regjistroni një dokument të printuar ose një kopje dixhitale përmes një ekrani kompjuteri.

 • Mbajeni dokumentin të pandryshuar, përveç rasteve kur maskoni numrat e llogarisë bankare ose të kartës.

 • Regjistroni dokumentin vertikalisht (në modalitetin e portretit) për të siguruar që dokumenti i plotë është kapur, mos e kapni atë në modalitetin peizazh.

Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com

Çfarë bëni me informacionin tim?

Crypto.com përdor informacionin vetëm për qëllime të verifikimit të adresës, siç kërkohet nga ligjet dhe rregulloret në fuqi. Crypto.com nuk përdor informacionin e paraqitur nga një aplikant për ndonjë qëllim tjetër.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Pse aplikimi im nuk u miratua pas 3 ditësh?

Ndërsa shumica e aplikacioneve po përpunohen brenda 3-4 ditësh, për shkak të numrit dërrmues të aplikantëve të rinj, disa rishikime të KYC zgjasin afërsisht 7 ditë pune.

Aplikimet po shqyrtohen sa më shpejt që të jetë e mundur dhe një përditësim do të sigurohet me email pasi të jenë përfunduar. Ne e vlerësojmë durimin tuaj.


Unë nuk e kam marrë OTP

Ju lutemi na dërgoni email në [ [email protected]] , duke treguar numrin tuaj të telefonit (duke përfshirë kodin e shtetit) dhe ofruesin tuaj të shërbimit celular.


Çfarë është "Singpass"?

Singpass është identiteti dixhital i besuar i çdo banori të Singaporit për qasje të lehtë dhe të sigurt në mbi 1700 shërbime të qeverisë dhe sektorit privat në internet dhe personalisht. Përdoruesit mund të identifikohen në shërbimet dixhitale, të provojnë identitetin e tyre përmes sporteleve, të nënshkruajnë në mënyrë dixhitale dokumente dhe më shumë me Singpass-in e përmirësuar.

Singpass menaxhohet nga Agjencia e Teknologjisë Qeveritare (GovTech) dhe është një nga tetë projektet kombëtare strategjike që drejtojnë vizionin e Kombit të zgjuar të Singaporit.


Çfarë është MyInfo?

MyInfo është një shërbim që lejon përdoruesit e Singpass të menaxhojnë të dhënat e tyre personale dhe formularët e plotësimit paraprak, me pëlqimin e tyre, për transaksionet e shërbimeve dixhitale, duke përfshirë të dhënat që merren nëpër agjencitë qeveritare pjesëmarrëse. Kjo do të thotë që përdoruesit duhet t'i japin vetëm një herë të dhënat personale shërbimit dixhital, në vend që të japin vazhdimisht të dhëna për çdo transaksion online. Përdoruesit mund të shikojnë profilin e tyre të të dhënave personale në aplikacionin e tyre Singpass nën skedën "Profili" .


Aplikacioni nuk do të skanojë ID-në time apo nuk do të bëjë foton time?

Ju lutemi, provoni veçorinë e ngarkimit manual nëse keni qenë të pasuksesshëm në skanimin e dokumentit dhe/ose fotografisë në përpjekjen tuaj fillestare.
Si të verifikoni llogarinë në Crypto.com

[Proceset e mëposhtme do t'ju ndihmojnë në përshpejtimin e procesit të verifikimit]:

[Emri i plotë ligjor]: Kontrolloni dy herë nëse emri që shkruani përputhet me atë në dokumentin që jepni. Ju lutemi përdorni emrat tuaj të plotë në vend të akronimeve ose inicialeve nëse letra i përdor ato. Sigurohuni që të mos ketë gabime drejtshkrimore.

[Keni një ID të vlefshme]: Bëni një fotografi të ID-së në një mjedis të ndriçuar mirë. Kontrolloni që të katër qoshet e dokumentit të jenë të dukshme dhe të mos ketë reflektime (nëse elektrik dore i telefonit tuaj është i ndezur, fikeni atë). Pastroni lentet, mbajeni fort telefonin dhe vendoseni kamerën në mënyrë që korniza e fotografisë të kontaktojë skajet e dokumentit - nëse ndodh, fotografia do të shkrepet automatikisht. Kontrolloni që informacioni në imazh të jetë i lexueshëm pasi të jetë kapur. Nëse nuk jeni të sigurt për cilësinë e imazhit, rimerreni atë përpara se ta dërgoni.

[Bëni një selfie të mirë]: Kur provoni foton, mbajeni kamerën të qëndrueshme dhe ndiqni pikën e gjelbër me sytë tuaj (kjo teknikë përdor një video dhe një aparat fotografik). Mundohuni të qëndroni sa më të qetë - nuk do të marrë shumë kohë.

Thank you for rating.