Crypto.com Programi i Filialit - Crypto.com Albania - Crypto.com Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Crypto.com
Programi i Filialeve Crypto.com ofron një mundësi fitimprurëse për individët që të fitojnë para nga ndikimi i tyre në hapësirën e kriptomonedhës. Duke promovuar një nga shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave në botë, filialet mund të fitojnë komisione për çdo përdorues që i referohen platformës. Ky udhëzues do t'ju udhëzojë në procesin hap pas hapi të anëtarësimit në Programin e Filialeve Crypto.com dhe zhbllokimin e potencialit për shpërblime financiare.


Cili është Programi i Filialit Crypto.com?

Programi i Filialeve Crypto.com u lejon drejtuesve të opinionit, krijuesve të përmbajtjes, pronarëve të komunitetit dhe më shumë të rritin markën e tyre me ne, ndërkohë që fitojnë një komision dhe shijojnë përvoja të veçanta me partnerët tanë të markës.


Si mund të filloj të fitoj komision?

Hapi 1: Bëhuni një bashkëpunëtor i Crypto.com .

  • Paraqisni aplikimin tuaj duke plotësuar formularin e mësipërm. Pasi ekipi ynë të vlerësojë aplikimin tuaj dhe të sigurohet që ju i përmbushni kriteret e mëposhtme, aplikacioni juaj do të miratohet.
Hapi 2: Krijoni dhe Ndani lidhjet tuaja të referimit
  • Krijoni dhe menaxhoni lidhjet tuaja të referimit direkt nga llogaria juaj Crypto.com. Ju mund të gjurmoni performancën për çdo lidhje referimi që ndani. Këto mund të personalizohen për çdo kanal dhe për zbritje të ndryshme që dëshironi të ndani me komunitetin tuaj.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Crypto.com

Hapi 3: Uluni dhe fitoni komisione

  • Kur dikush regjistrohet ose krijon një llogari në Crypto.com duke përdorur lidhjen tuaj të referimit, ju mund të fitoni deri në 50% komision për çdo tregti që ata bëjnë. Ndaj nxitoni dhe bashkohuni me programin menjëherë.


Si të bashkoheni me Programin e Filialeve Crypto.com

1. Për të aplikuar dhe për të filluar të fitoni komisione, shkoni në faqen e internetit Crypto.com , klikoni në [Partnership] dhe zgjidhni [Affiliate].
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Crypto.com
2. Klikoni në [Bëhuni një Filialin ]. Ju lutemi plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Crypto.com

Si mund të kualifikohem për t'u bërë një Filial i Crypto.com?

  • Llogaria e mediave sociale me të paktën 10,000+ ndjekës ose abonentë në një ose më shumë platforma të mediave sociale (YouTube, Twitter, Facebook, Instagram).
  • Pjesëmarrësit duhet të kenë përfunduar me sukses verifikimin KYC dhe të gjitha procedurat e tjera të hyrjes të specifikuara në Exchange Crypto.com dhe të jenë në përputhje me të gjitha rregullat e fushatës të ofruara nga Crypto.com për të qenë të kualifikuar.


Cilat janë përfitimet e anëtarësimit në Programin e Filialeve Crypto.com?

Programi i Filialeve Crypto.com është një mënyrë për të fituar të ardhura pasive duke prezantuar Crypto.com në komunitetin tuaj. Disa nga përfitimet e anëtarësimit në program janë:

  • Ju mund të zgjidhni përzierjen tuaj të preferuar të komisioneve afatgjata ose pagesave një herë.
  • Partneritet me liderin e industrisë në kripto dhe shijoni përvoja ekskluzive përmes partneriteteve të tyre me marka të tilla si UFC, Formula 1, Paris Saint-Germain dhe shumë të tjera.
  • Rriteni markën tuaj dhe zhbllokoni shpërblimet premium me Crypto.com.
  • Të gjithë referuesit tani mund të marrin deri në 20% të komisionit të filialit të tyre, i cili do të aplikohet si zbritje në tarifat e tregtimit, kur ata të regjistrohen në Exchange Crypto.com nëpërmjet kodit ekskluziv të filialit të tyre. Kjo është një mënyrë e re e shkëlqyeshme për filialet për të nxitur dhe rritur marrëdhëniet me komunitetin e tyre..
  • Shpërblehet deri në 2,000 USD (në CRO) për çdo mik që i referoheni në Exchange Crypto.com dhe 50% të tarifave të tyre të tregtimit.

Bonusi i referimit

Bonusi i referuesit, i kredituar në CRO, bazohet në shumën e parë të mbyllur të CRO të gjyqtarit . Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Crypto.com*First CRO Lockup është shuma e CRO e bllokuar fillimisht nga gjyqtari.
*CRO e marrë si bonus nuk llogaritet në këtë kërkesë bllokimi.

Thank you for rating.