Crypto.com Hap llogari - Crypto.com Albania - Crypto.com Shqipëria

Si të hapni një llogari në Crypto.com
Duke përdorur aplikacionin ose faqen e internetit Crypto.com, mund të krijoni shpejt dhe thjesht një llogari në Crypto.com me disa klikime duke përdorur adresën tuaj të emailit, numrin e telefonit.

Si të hapni një llogari në Crypto.com

1. Shko te Crypto.comdhe kliko [Regjistrohu]Shënim:t. Më pas, krijoni një fjalëkalim të sigurt për llogarinë tuaj.[adresën e emailit]Regjistrohu me
Si të hapni një llogari në Crypto.com
2. .  • Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajëtë paktën 8 karaktere, duke përfshirë një shkronjë të madhe,një numër dhe një shkronjë të veçantë.
Lexo dhe prano Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë, më pas kliko[Regjistrohu].
Si të hapni një llogari në Crypto.com

3. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Fut kodin brenda 30 minutave dhe kliko[Verifiko].
Si të hapni një llogari në Crypto.com
4.
Jepni ID-në tuaj dhe jeni gati.
Si të hapni një llogari në Crypto.com
Shënim
:
  • Për të mbrojtur llogarinë tuaj, ne rekomandojmë shumë të aktivizoni të paktën 1 vërtetim me dy faktorë (2FA).
  • Ju lutemi vini re se duhet të plotësoni verifikimin e identitetit përpara se të përdorni tregtimin P2P.

Si të hapni një llogari në aplikacionin Crypto.com

1. Duhet të instaloni aplikacionin Crypto.com për të krijuar një llogari për tregtim në Google Play Store ose App Store .

Prisni që procesi i instalimit të përfundojë.
Si të hapni një llogari në Crypto.com

2. Hapni aplikacionin Crypto.com dhe trokitni lehtë mbi butonin [Krijo llogari të re] .
Si të hapni një llogari në Crypto.com
3. Regjistrohuni me emailin tuaj.


Zgjidhni kutinë për "Dëshiroj të marr oferta dhe përditësime ekskluzive nga Crypto.com",më pas trokitni lehtë mbi [Krijo një llogari të re]. 4. Kontrolloni emailin tuaj për një lidhje verifikimi duke trokitur [Open Mail] për të vazhduar. a i=14 Nëse nuk e keni parë ende, trokitni lehtë mbi [Ridërgo] për një lidhje tjetër. 5. Futni numrin tuaj të telefonit dhe më pas trokitni lehtë mbi [Vazhdo]. 6. Verifikoni numrin tuaj celular duke futur[kodin 6-shifror]që ështëdërguar në telefonin tuaj për të vazhduar. 7. Vendosni një kod kalimi për të zhbllokuar dhe konfirmuar transaksionin. 8. Verifikoni identitetin tuaj duke trokitur [Pajtohem dhe vazhdoj].
Si të hapni një llogari në Crypto.comSi të hapni një llogari në Crypto.com

Si të hapni një llogari në Crypto.com

Si të hapni një llogari në Crypto.com

Si të hapni një llogari në Crypto.com

Si të hapni një llogari në Crypto.com
9. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari Crypto.com në telefonin tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Pse nuk mund të marr email nga Crypto.com?

Nëse nuk po merrni emaile të dërguara nga Crypto.com, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të kontrolluar cilësimet e emailit tuaj:

1. A jeni identifikuar në adresën e emailit të regjistruar në llogarinë tuaj Crypto.com? Ndonjëherë mund të dilni nga emaili juaj në pajisjet tuaja dhe për këtë arsye nuk mund t'i shihni emailet e Crypto.com. Identifikohu dhe rifreskoje.

2. A e keni kontrolluar dosjen e spam-it të emailit tuaj? Nëse zbuloni se ofruesi juaj i shërbimit të postës elektronike po i shtyn emailet e Crypto.com në dosjen tuaj të postës së padëshiruar, mund t'i shënoni ato si "të sigurta" duke vendosur adresat e emailit të Crypto.com në listën e bardhë. Për ta konfiguruar, mund t'i referoheni "Si të listoni emailet e bardha të Crypto.com".

3. A është funksionaliteti i klientit tuaj të postës elektronike ose ofruesit të shërbimit normal? Për t'u siguruar që muri i zjarrit ose programi juaj antivirus nuk po shkakton konflikt sigurie, mund të verifikoni cilësimet e serverit të postës elektronike.

4. A është kutia juaj hyrëse e mbushur me email? Nuk do të mund të dërgoni ose merrni email nëse keni arritur kufirin. Për të lënë vend për email-e të reja, mund të hiqni disa nga ato më të vjetrat.

5. Regjistrohuni duke përdorur adresa të zakonshme emaili si Gmail, Outlook, etj., nëse është e mundur.


Si nuk mund të marr kode verifikimi SMS?

Crypto.com po punon gjithmonë për të përmirësuar përvojën e përdoruesit duke zgjeruar mbulimin tonë të Vërtetimit me SMS. Megjithatë, disa kombe dhe rajone nuk mbështeten aktualisht.

Ju lutemi kontrolloni listën tonë globale të mbulimit me SMS për të parë nëse vendndodhja juaj është e mbuluar nëse nuk jeni në gjendje të aktivizoni vërtetimin e SMS-ve. Ju lutemi përdorni Autentifikimin e Google si vërtetimin tuaj kryesor me dy faktorë nëse vendndodhja juaj nuk është përfshirë në listë.
Udhëzuesi se si të aktivizoni vërtetimin e Google (2FA) mund të jetë i dobishëm për ju.

Veprimet e mëposhtme duhet të ndërmerren nëse nuk jeni ende në gjendje të merrni kode SMS edhe pasi të keni aktivizuar vërtetimin e SMS-ve ose nëse aktualisht jetoni në një komb ose rajon të mbuluar nga lista jonë globale e mbulimit të SMS:
  • Sigurohuni që ka një sinjal të fortë rrjeti në pajisjen tuaj celulare.
  • Çaktivizoni çdo program bllokimi të thirrjeve, mur zjarri, antivirus dhe/ose telefonues në telefonin tuaj që mund të pengojnë funksionimin e numrit tonë të kodit SMS.
  • Ndize sërish telefonin.
  • Në vend të kësaj, provo verifikimin me zë.
  • Për të rivendosur vërtetimin SMS, ju lutemi klikoni këtë lidhje.
Thank you for rating.