Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
Fillimi i përvojës suaj të tregtimit të kriptomonedhave kërkon veprime thelbësore, duke përfshirë regjistrimin në një bursë me reputacion dhe menaxhimin efektiv të fondeve tuaja. Crypto.com, një platformë e spikatur në industri, siguron një proces të qetë si për regjistrim ashtu edhe për tërheqje të sigurta të fondeve. Ky udhëzues i detajuar do t'ju udhëheqë përmes hapave të regjistrimit në Crypto.com dhe tërheqjes së fondeve me siguri.

Si të regjistroheni në Crypto.com

Si të regjistroheni në Crypto.com me email

1. Shkoni te Crypto.com .

Në këndin e sipërm djathtas të faqes kryesore, do të gjeni butonin 'Regjistrohu'. Klikoni në [ Regjistrohu ] .
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
2. Regjistrohuni me emailin tuaj dhe vendosni fjalëkalimin tuaj.

*Shënim:
- Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë të paktën 8 karaktere, duke përfshirë një numër, një shkronjë të madhe dhe një karakter të veçantë.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
3. Lexoni udhëzimet e shfaqura në ekran, më pas na jepni informacionin e nevojshëm. 4. Zgjidhni [Verify] nga menyja. Në adresën e emailit që keni regjistruar, do të lëshohet një fjalëkalim një herë (OTP) dhe një verifikim me email. 5. Ju duhet të konfirmoni numrin tuaj të telefonit si hapin e fundit. Zgjidhni kodin e zonës së vendit tuaj dhe më pas futni numrin tuaj të telefonit (pa kodin e zonës). Një kod verifikimi [ SMS ] do t'ju jepet. Futni kodin dhe klikoni [Dërgo] . 6. Kur të keni mbaruar! Më pas do të çoheni në faqen e uljes së Exchange. Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.comSi të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com


Si të regjistroheni në aplikacionin Crypto.com

Mund të regjistroheni për një llogari Crypto.com me adresën tuaj të emailit në aplikacionin Crypto.com lehtësisht me disa prekje.

1. Shkarkoni dhe hapni aplikacionin Crypto.com dhe trokitni lehtë mbi [Create New Account].
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
2. Futni të dhënat tuaja:
  1. Shkruani adresën tuaj të emailit .
  2. Zgjidhni kutinë për " Dëshiroj të marr oferta dhe përditësime ekskluzive nga Crypto.com " .
  3. Prekni " Krijo një llogari të re " .
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
3. Futni numrin tuaj të telefonit (sigurohuni që të zgjidhni kodin e duhur të zonës) dhe trokitni lehtë mbi [Dërgo kodin e verifikimit].
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
4. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në telefonin tuaj. Futni kodin. Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
5. Pasi të keni dhënë ID-në tuaj për të identifikuar identitetin tuaj, trokitni lehtë mbi [Pajtohem dhe vazhdojmë] dhe keni krijuar me sukses një llogari në Crypto.com.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
Shënim :
  • Për të mbrojtur llogarinë tuaj, ne rekomandojmë shumë të aktivizoni të paktën vërtetimin me një ose dy faktorë (2FA).
  • Ju lutemi vini re se duhet të plotësoni verifikimin e identitetit përpara se të përdorni Crypto.com për të tregtuar.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Pse nuk mund të marr email nga Crypto.com?

Nëse nuk po merrni email-e të dërguara nga Crypto.com, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të kontrolluar cilësimet e emailit tuaj:

1. A jeni identifikuar në adresën e emailit të regjistruar në llogarinë tuaj Crypto.com? Ndonjëherë mund të dilni nga emaili juaj në pajisjen tuaj dhe për këtë arsye nuk mund t'i shihni emailet e Crypto.com. Ju lutemi identifikohuni dhe rifreskojeni.

2. A e keni kontrolluar dosjen e spam-it të emailit tuaj? Nëse zbuloni se ofruesi juaj i shërbimit të postës elektronike po i shtyn emailet e Crypto.com në dosjen tuaj të postës së padëshiruar, mund t'i shënoni ato si "të sigurta" duke vendosur adresat e emailit të Crypto.com në listën e bardhë. Për ta konfiguruar, mund t'i referoheni Si të listoni emailet e bardha të Crypto.com.

3. A është funksionaliteti i klientit tuaj të postës elektronike ose ofruesit të shërbimit normal? Për t'u siguruar që muri juaj i zjarrit ose programi antivirus nuk po shkakton një konflikt sigurie, mund të verifikoni cilësimet e serverit të postës elektronike.

4. A është kutia juaj hyrëse e mbushur me email? Ju nuk do të jeni në gjendje të dërgoni ose të merrni email nëse keni arritur kufirin. Për të lënë vend për email-e të reja, mund të hiqni disa nga ato më të vjetrat.

5. Regjistrohuni duke përdorur adresa të zakonshme emaili si Gmail, Outlook, etj., nëse është e mundur.


Si nuk mund të marr kodet e verifikimit SMS?

Crypto.com po punon gjithmonë për të përmirësuar përvojën e përdoruesit duke zgjeruar mbulimin tonë të Autentifikimit SMS. Megjithatë, disa kombe dhe rajone nuk mbështeten aktualisht.

Ju lutemi kontrolloni listën tonë globale të mbulimit me SMS për të parë nëse vendndodhja juaj është e mbuluar nëse nuk jeni në gjendje të aktivizoni vërtetimin e SMS-ve. Ju lutemi përdorni Autentifikimin Google si vërtetimin tuaj kryesor me dy faktorë nëse vendndodhja juaj nuk përfshihet në listë.
Udhëzuesi mbi Si të aktivizoni vërtetimin e Google (2FA) mund të jetë i dobishëm për ju.

Veprimet e mëposhtme duhet të ndërmerren nëse nuk jeni ende në gjendje të merrni kode SMS edhe pasi të keni aktivizuar vërtetimin e SMS-ve ose nëse aktualisht jetoni në një komb ose rajon të mbuluar nga lista jonë globale e mbulimit të SMS:
  • Sigurohuni që ka një sinjal të fortë rrjeti në pajisjen tuaj celulare.
  • Çaktivizoni çdo program bllokimi të thirrjeve, mur zjarri, antivirus dhe/ose telefonues në telefonin tuaj që mund të pengojnë funksionimin e numrit tonë të kodit SMS.
  • Ndize sërish telefonin.
  • Në vend të kësaj, provo verifikimin me zë.
  • Për të rivendosur vërtetimin SMS, ju lutemi klikoni këtë lidhje.

Si të tërhiqeni nga Crypto.com

Si të tërhiqni Crypto nga Crypto.com

Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë se si mund të tërhiqeni nga Crypto.com në një platformë ose portofol të jashtëm.

Si të tërhiqni Crypto nga Crypto.com (Ueb)

1. Hyni në llogarinë tuaj Crypto.com dhe klikoni në [Wallet].
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

2. Zgjidhni kripto-n që dëshironi të tërhiqni dhe klikoni në butonin [Tërhiq] .

Për këtë shembull, unë po zgjedh [CRO] .
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com3. Zgjidhni [Cryptocurrency] dhe zgjidhni [External Wallet Address] . Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.comSi të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com4. Futni [Adresa e portofolit] , zgjidhni [Shumën] që dëshironi të bëni dhe zgjidhni [Lloji i portofolit]. Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com5. Pas kësaj, klikoni në [Rishikoni tërheqjen] dhe keni mbaruar gjithçka.Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.comParalajmërim: Nëse futni informacionin e gabuar ose zgjidhni rrjetin e gabuar kur bëni një transferim, asetet tuaja do të humbasin përgjithmonë. Ju lutemi sigurohuni që informacioni të jetë i saktë përpara se të bëni një transferim.

Si të tërhiqni Crypto nga Crypto.com (App)

1. Hapni aplikacionin tuaj Crypto.com dhe identifikohuni, trokitni lehtë mbi [Llogaritë] .
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
2. Prekni [Crypto Wallet] dhe zgjidhni token tuaj të disponueshëm që dëshironi të tërhiqni.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
3. Klikoni në [Transfer].
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
4. Prekni [Withdraw] për të vazhduar në faqen tjetër.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
5. Zgjidhni tërheqjen me [Crypto] .Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
6. Zgjidhni të tërhiqeni me [External Wallet] . Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
7. Shto adresën e portofolit për të vazhduar procesin.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
8. Zgjidhni rrjetin tuaj, futni [VRA Wallet Address] dhe [Wallet Name] tuaj , më pas klikoni vazhdim.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
9. Verifikoni portofolin tuaj duke trokitur mbi [Po, i besoj kësaj adrese].

Pas kësaj, ju jeni të suksesshëm në kryerjen e tërheqjes tuaj.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

Si të tërhiqni monedhën Fiat nga Crypto.com

Si të tërhiqni Fiat nga Crypto.com (Ueb)

1. Hapeni dhe identifikohuni në llogarinë tuaj Crypto.com dhe zgjidhni [Wallet] . 2. Zgjidhni monedhën që dëshironi të tërhiqni dhe klikoni butonin [Withdraw] . Për këtë shembull, unë po zgjedh [USD]. 3. Zgjidhni [Fiat] dhe zgjidhni [Bank Transfer] . 4. Krijoni llogarinë tuaj bankare. Pas kësaj, futni shumën e tërheqjes dhe zgjidhni llogarinë bankare nga e cila po tërhiqni fondet për të shqyrtuar dhe konfirmuar kërkesën për tërheqje.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com


Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

Si të tërhiqeni me monedhën GBP në aplikacionin Crypto.com

1. Hapni aplikacionin tuaj Crypto.com dhe identifikohuni, trokitni lehtë mbi [Llogaritë] .
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
2. Prekni [Fiat Wallet] dhe klikoni mbi [Transfer] .
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
3. Klikoni në [Withdraw].
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

4. Prekni Paundin Britanik (GBP) për të vazhduar në faqen tjetër.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
6. Rishikoni të dhënat tuaja dhe trokitni lehtë mbi [Withdraw Now].

U deshën 2-4 ditë pune për të shqyrtuar kërkesën tuaj për tërheqje, ne do t'ju njoftojmë pasi kërkesa juaj të miratohet.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

Si të tërhiqeni me monedhën EUR (SEPA) në aplikacionin Crypto.com

1. Shkoni te Portofoli juaj Fiat dhe klikoni në [Transfer].
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
6. Zgjidhni monedhën që dëshironi dhe zgjidhni monedhën [EUR] .

Pas kësaj, klikoni në [Withdraw Now] .
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
7. Futni shumën tuaj dhe trokitni lehtë mbi [Withdraw] .

Rishikoni dhe konfirmoni kërkesën për tërheqje, prisni për shqyrtimin tonë të brendshëm dhe ne do t'ju njoftojmë sapo të përpunohet tërheqja. Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

Si të shesni kripto në portofolin tuaj Fiat në Crypto.com

1. Hapni aplikacionin tuaj Crypto.com dhe klikoni në [Llogaritë] .
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com2. Zgjidhni [Fiat Wallet] dhe klikoni mbi kriptomonedhën që dëshironi të shisni.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
3. Futni shumën tuaj që dëshironi të tërhiqni, zgjidhni monedhën tuaj të tërheqjes dhe klikoni në [Shit...].
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com
4. Rishikoni informacionin tuaj dhe trokitni lehtë mbi [Konfirmo] . Dhe paratë do të dërgohen në portofolin tuaj Fiat.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në Crypto.com

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si të gjeni ID-në e transaksionit (TxHash/TxID)?

1. Trokitni mbi transaksionin në portofolin përkatës të kriptove ose në historikun e transaksioneve.

2. Prekni mbi lidhjen e adresës 'Tërhiq për'.

3. Mund të kopjoni TxHash ose ta shikoni transaksionin në një Blockchain Explorer.

Për shkak të mbingarkesës së mundshme të rrjetit, mund të ketë një vonesë të konsiderueshme në përpunimin e transaksionit tuaj. Ju mund të përdorni ID-në e transaksionit (TxID) për të kërkuar statusin e transferimit të aseteve tuaja duke përdorur një eksplorues blockchain.


Cilën llogari bankare mund të përdor për të tërhequr fondet e mia?

Ekzistojnë dy mundësi për zgjedhjen e llogarisë bankare ku po tërhiqni fondet:

Opsioni 1
Mund të tërhiqni në llogaritë bankare që keni përdorur për të depozituar fonde në aplikacionin Crypto.com. Llogaritë e përdorura më së fundi për depozita do të shfaqen automatikisht në listë.

Opsioni 2
Mund të futni manualisht numrin IBAN të llogarisë suaj bankare. Thjesht shkoni te sirtari i tërheqjes në portofolin tuaj Fiat dhe trokitni lehtë mbi Shto një llogari bankare. Ndiqni udhëzimet në ekran dhe prekni Submit për të ruajtur llogarinë tuaj bankare. Më pas mund të vazhdoni të bëni tërheqje.

*shënim:
Emri i llogarisë bankare që jepni duhet të përputhet me emrin ligjor të lidhur me llogarinë tuaj të aplikacionit Crypto.com. Emrat e papërputhshëm do të rezultojnë në një tërheqje të dështuar dhe tarifat mund të zbriten nga banka marrëse për përpunimin e rimbursimit.


Sa kohë duhet që fondet e mia të arrijnë në llogarinë time bankare?

Ju lutemi, lini një deri në dy ditë pune që kërkesat për tërheqje të përpunohen. Pas miratimit, fondet do të dërgohen menjëherë në llogarinë tuaj bankare përmes EFT, FAST ose transferit ndërbankar.

Thank you for rating.