Si të identifikoheni në Crypto.com

Si të identifikoheni në Crypto.com
Në botën me zhvillim të shpejtë të kriptomonedhës, Crypto.com është shfaqur si një platformë udhëheqëse për tregtimin e aseteve dixhitale. Pavarësisht nëse jeni një tregtar me përvojë ose një i sapoardhur në hapësirën e kriptove, qasja në llogarinë tuaj Crypto.com është hapi i parë drejt përfshirjes në transaksione të sigurta dhe efikase. Ky udhëzues do t'ju përcjellë në procesin e thjeshtë dhe të sigurt të hyrjes në llogarinë tuaj Crypto.com.

Si të identifikoheni në Crypto.com

Si të regjistroheni në llogarinë tuaj Crypto.com (Uebsajti)

1. Shkoni te faqja e internetit Crypto.com dhe në të djathtën lart, zgjidhni [Identifikohu].
Si të identifikoheni në Crypto.com
2. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj, më pas klikoni [Identifikohu].

Ose mund të skanoni për t'u identifikuar menjëherë duke hapur [aplikacionin Crypto.com].
Si të identifikoheni në Crypto.com
3. Futni kodin tuaj 2FA dhe klikoni [Vazhdo] .
Si të identifikoheni në Crypto.com
4. Pas kësaj, ju mund të përdorni me sukses llogarinë tuaj Crypto.com për tregtim.Si të identifikoheni në Crypto.com

Si të identifikoheni në llogarinë tuaj Crypto.com (Aplikacioni)

1. Duhet të shkoni te [ App Store ] ose [ Google Play Store ] dhe të kërkoni me tastin [ Crypto.com ] për të gjetur këtë aplikacion. Më pas, instaloni aplikacionin Crypto.com në pajisjen tuaj celulare. 2. Pas instalimit dhe nisjes së aplikacionit. Identifikohuni në aplikacionin Crypto.com duke përdorur adresën tuaj të emailit, më pas prekni [Identifikohu në llogarinë ekzistuese]. 3. Pasi të identifikoheni me emailin tuaj, kontrolloni emailin tuaj për një lidhje konfirmimi për të vazhduar. 4. Pasi të jetë bërë konfirmimi, ju keni hyrë me sukses në llogarinë tuaj Crypto.com.Si të identifikoheni në Crypto.comSi të identifikoheni në Crypto.com

Si të identifikoheni në Crypto.com

Si të identifikoheni në Crypto.com

Kam harruar fjalëkalimin tim nga llogaria Crypto.com

Mund të rivendosni fjalëkalimin e llogarisë tuaj në faqen ose aplikacionin e Crypto.com.

1. Shkoni te faqja e internetit Crypto.com dhe klikoni [Identifikohu].
Si të identifikoheni në Crypto.com

2. Në faqen e hyrjes, klikoni [Forgot your password].

*Ju lutemi, vini re se funksioni i tërheqjes së llogarisë suaj do të çaktivizohet për 24 orët e para pas një rivendosjeje të suksesshme të fjalëkalimit.

Si të identifikoheni në Crypto.com3. Futni emailin tuaj, klikoni në [Submit] dhe do të merrni një email me udhëzime se si të rivendosni fjalëkalimin tuaj brenda pak minutash. Si të identifikoheni në Crypto.com

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Çfarë është vërtetimi me dy faktorë?

Autentifikimi me dy faktorë (2FA) është një shtresë shtesë sigurie për verifikimin e emailit dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj. Me 2FA të aktivizuar, do të duhet të jepni kodin 2FA kur kryeni veprime të caktuara në platformën NFT Crypto.com.


Si funksionon TOTP?

Crypto.com NFT përdor një fjalëkalim një herë të bazuar në kohë (TOTP) për vërtetimin me dy faktorë, ai përfshin gjenerimin e një kodi të përkohshëm, unik 6-shifror* që është i vlefshëm vetëm për 30 sekonda. Ju do të duhet të vendosni këtë kod për të kryer veprime që ndikojnë në asetet tuaja ose informacionin personal në platformë.

*Ju lutemi mbani parasysh se kodi duhet të përbëhet vetëm nga numra.


Si mund të konfiguroj 2FA në llogarinë time NFT Crypto.com?

1. Brenda faqes "Cilësimet", kliko "Konfiguro 2FA" nën "Siguria". Si të identifikoheni në Crypto.com
2. Skanoni kodin QR me një aplikacion vërtetues ose kopjoni kodin në aplikacion për ta shtuar manualisht. Më pas klikoni "Vazhdo për të verifikuar".
Si të identifikoheni në Crypto.com

  • Përdoruesit do të duhet të instalojnë aplikacione vërtetues si Google Authenticator ose Authy për të konfiguruar 2FA.

3. Futni kodin e verifikimit, i cili do të dërgohet në kutinë tuaj të postës elektronike dhe do të shfaqet në aplikacionin tuaj të vërtetimit. Klikoni "Dërgo".
Si të identifikoheni në Crypto.com4. Pas përfundimit të konfigurimit, do të shihni një mesazh konfirmimi.

Ju lutemi, vini re se 2FA e konfiguruar në llogarinë tuaj Crypto.com NFT është e pavarur nga ajo e konfiguruar për llogaritë tuaja në produktet e tjera të ekosistemit Crypto.com.


Cilat veprime sigurohen nga 2FA?

Pasi të jetë aktivizuar 2FA, veprimet e mëposhtme të kryera në platformën NFT Crypto.com do të kërkojnë që përdoruesit të futin kodin 2FA:

  • Lista NFT (2FA mund të fiket opsionalisht)

  • Pranoni ofertat e ofertave (2FA mund të fiket opsionalisht)

  • Aktivizo 2FA

  • Kërkoni pagesë

  • Identifikohu

  • Rivendosni fjalëkalimin

  • Tërhiqni NFT

Ju lutemi vini re se tërheqja e NFT-ve kërkon një konfigurim të detyrueshëm 2FA. Pas aktivizimit të 2FA, përdoruesit do të përballen me një bllokim tërheqjeje 24-orëshe për të gjitha NFT-të në llogaritë e tyre.


Si mund ta rivendos 2FA-n time?

Nëse e humbni pajisjen tuaj ose nuk keni akses në aplikacionin tuaj të vërtetuesit, do t'ju duhet të kontaktoni mbështetjen tonë të klientit.

Pasi 2FA juaj të revokohet, sistemi do të zhvlerësojë çelësin tuaj të mëparshëm të vërtetimit. Seksioni 2FA në skedën "Security" në "Cilësimet" do të kthehet në gjendjen e tij të pakonfiguruar, ku mund të klikoni "Konfiguro 2FA" për të konfiguruar përsëri 2FA.

Thank you for rating.