Crypto.com Придружна програма - Crypto.com North Macedonia - Crypto.com Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Crypto.com
Придружната програма Crypto.com обезбедува профитабилна можност за поединци да го монетизираат своето влијание во просторот на криптовалутите. Со промовирање на една од водечките берзи за криптовалути во светот, подружниците можат да заработат провизии за секој корисник што го упатуваат на платформата. Овој водич ќе ве води низ процесот чекор-по-чекор за приклучување кон придружната програма на Crypto.com и отклучување на потенцијалот за финансиски награди.


Што е придружна програма Crypto.com?

Affiliate програмата Crypto.com им овозможува на лидерите на мислење, креаторите на содржини, сопствениците на заедницата и многу повеќе да го развиваат својот бренд со нас додека заработуваат провизија и уживаат во посебни искуства со нашите партнери на брендот.


Како да почнам да заработувам провизија?

Чекор 1: Станете партнер на Crypto.com .

  • Поднесете ја вашата апликација со пополнување на горната форма. Откако нашиот тим ќе ја процени вашата апликација и ќе се осигура дека ги исполнувате долунаведените критериуми, вашата апликација ќе биде одобрена.
Чекор 2: Креирајте и споделете ги вашите врски за упатување
  • Креирајте и управувајте со врските за упатување директно од вашата сметка на Crypto.com. Можете да ги следите перформансите за секоја референтна врска што ја споделувате. Овие можат да се приспособат за секој канал и за различни попусти што би сакале да ги споделите со вашата заедница.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Crypto.com

Чекор 3: Седнете и заработете провизии

  • Кога некој ќе се регистрира или ќе создаде сметка на Crypto.com користејќи ја вашата врска за упатување, можете да заработите до 50% провизија за секоја трговија што ја прават. Затоа побрзајте и придружете се на програмата веднаш.


Како да се приклучите на придружната програма Crypto.com

1. За да аплицирате и да започнете да заработувате провизии, одете на веб-локацијата Crypto.com , кликнете на [Партнерство] и изберете [Подружница].
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Crypto.com
2. Кликнете на [Become an Affiliate ]. Ве молиме пополнете го формуларот и ние ќе ве контактираме наскоро.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Crypto.com

Како да се квалификувам да станам партнер на Crypto.com?

  • Сметка на социјалните медиуми со најмалку 10.000+ следбеници или претплатници на една или повеќе платформи за социјални медиуми (YouTube, Twitter, Facebook, Instagram).
  • Учесниците мора да имаат успешно завршено KYC-верификација и сите други процедури за вклучување наведени во Crypto.com Exchange и да се усогласат со сите правила на кампањата обезбедени од Crypto.com за да се квалификуваат.


Кои се придобивките од приклучувањето кон придружната програма на Crypto.com?

Affiliate програмата Crypto.com е начин да заработите пасивен приход преку воведување на Crypto.com во вашата заедница. Некои од придобивките од приклучувањето кон програмата се:

  • Можете да ја изберете претпочитаната комбинација на долгорочни провизии или еднократни плаќања.
  • Партнерирајте со лидерот во индустријата во крипто и уживајте во ексклузивни искуства преку нивните партнерства со брендови како што се UFC, Формула 1, Пари Сен Жермен и многу други.
  • Растете го вашиот бренд и отклучете ги премиум наградите со Crypto.com.
  • Сите реферали сега можат да добијат до 20% од провизијата на нивната подружница, која ќе се применува како попуст на таксите за тргување, кога ќе се регистрираат на Crypto.com Exchange преку ексклузивниот код на нивната подружница. Ова е одличен нов начин за подружниците да ги поттикнуваат и зајакнуваат односите со нивната заедница..
  • Наградени до 2.000 американски долари (во CRO) за секој пријател што ќе се повикате на Crypto.com Exchange и 50% од нивните такси за тргување.

Бонус за упатување

Бонусот на упатувачот, впишан во CRO, се заснова на првиот заклучен износ на CRO на судијата . Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Crypto.com*Прво CRO Lockup е износот на CRO што прв го заклучил судијата.
*Примениот CRO како бонус не се вбројува во ова барање за заклучување.

Thank you for rating.